House of U

House of U produceert veel bedrukte stoffen voor de mode- en interieurbranche. Ook voor kunstenaars, ontwerpstudio’s en theaterproducties worden hoogwaardige prints vervaardigd. House of U vervaardigt een hoge kwaliteit prints, zonder minimale orderhoeveelheid, met een korte levertijd. Er is een ruime keuze aan duurzame stoffen.

Vaak kun je House of U ontmoeten bij evenementen van Textilice. De evenementen van Textilice vind je hier.
Ook kun je na een training Dessinontwerpen / Print Design met Adobe Illustrator en Digital Print Design met Adobe Photoshop je eigen ontwerpen op stof laten printen bij House of U.

www.houseofu.com

Fotografie @Kristina Fendesack

Motiflow

Op het platform van Motiflow kun je jouw eigen patroon uploaden en laten printen op verschillende materialen en producten (stoffen, behang, sierkussens, zitzakken etc.). Het is dan mogelijk om zelf te gaan verkopen via eigen kanalen, maar je kunt je dessin ook via het platform van Motiflow verkopen aan de bezoekers. In dit geval print Motiflow het ontwerp op de bestelde producten en ontvang jij als designer een fee.

Bij Motiflow staat de designer voorop. Wij willen jou namelijk zoveel mogelijk mooie kansen bieden om geld te verdienen met jouw design! Tijdens het uploaden van je patroon kun je kiezen of je het patroon privé wilt houden, openbaar op Motiflow wilt zetten of dat je het wilt aanbieden via de derden.

www.motiflow.com

FASHIONCLASH

FASHIONCLASH is een innovatief en interdisciplinair showcase platform voor mode en een nieuwe generatie ontwerpers. Met het Fashion House project biedt FASHIONCLASH een individueel coaching programma, workshops en publieke events met een focus op ondernemerschap binnen de mode industrie.

www.fashionclash.nl

Fotografie: @Kristina Fendesack

Detex

Klanten boeien en binden en de omzet verhogen is een constante uitdaging in fashion retail. Hoe krijg en houd je de collectie up-to-date, de inrichting actueel, de instore verkoop in balans met online verkoop en personeel met de juiste kennis en vaardigheden? Detex stelt deze totaalaanpak centraal in al haar opleidingen, voor een optimale performance in de winkel.

Bij Textilice kun je klassikaal de gecertificeerde Detex-opleiding Textielwarenkennis Specialist volgen in haar locatie in Eijsden, nabij Maastricht. Textilice is hiermee de zuidelijke Detex-locatie en gemakkelijk bereikbaar voor cursisten uit het zuiden van Nederland en uit België.

www.detex.nl