Over ons

Textilice is een erkend opleidingsinstituut op het gebied van mode, textiel en dessins.

De doelstelling van Textilice is om de cursisten te begeleiden, totdat ze hun eigen persoonlijke doel hebben bereikt. Het doel kan zijn: starten als freelancer, zoeken naar een werkgever in dit vakgebied, of verder specialiseren in hun huidige baan. De cursussen van Textilice zijn gericht op de praktijk. Zo leer je niet alleen ontwerpen met een Adobe programma, maar krijg je ook meer inzicht in het beroep.

Ook klassikale cursussen

Naast de online trainingen biedt Textilice ook klassikale cursussen en textielworkshops aan op locatie in Eijsden, nabij Maastricht.

Meer info en het cursusoverzicht vind je hier.

Je docent voor de Online Training is Jolieke Ubachs. Jolieke is in 2002 afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) als Textieldesigner. Vanaf 2002 heeft Jolieke 8 jaar in vast dienstverband gewerkt als dessinontwerper. Na deze ervaring is Jolieke gestart als freelance dessinontwerper voor diverse opdrachtgevers en agenten. Op dit moment is Jolieke nog steeds werkzaam voor een agent, maar is ze vooral druk bezig met lesgeven en organiseren van netwerkdagen en workshops voor Textilice.

Gedurende de Online Training zal Jolieke je persoonlijke begeleiden en kun je bij haar terecht voor uitgebreid antwoord op al je vragen omtrent het vak en Adobe en ontvang je feedback op al je ontwerpen!